Samenvatting: Loop Energy sluit overeenkomst met NGVI om waterstof brandstof celsystemen te leveren voor transit bussen in Zuid-Korea met geplaatste eerste bestelling

VANCOUVER, British Columbia–(BUSINESS WIRE)–Loop Energy (TSX:LPEN), een ontwikkelaar en fabrikant van op waterstofbrandstofcellen gebaseerde oplossingen, kondigt de plaatsing aan van de bestelling voor de eerste door eFlow™ aangedreven waterstof brandstof celsystemen onder een commerciële overeenkomst met NGVI, een in Zuid-Korea gevestigde fabrikant van kant-en-klare gecomprimeerde aardgas- en waterstof brandstof systemen voor transit- en touringcar toepassingen. Deze aankondiging is een belangrijke mijlpaal voor Loop Energy, aangezien het een versnelde acceptatie van het eFlow™-brandstofcel platform in de verticale markt voor transit bussen betekent, evenals de officiële toetreding van Loop Energy tot de zeer dynamische markt voor emissievrije bedrijfsvoertuigen in Zuid-Korea.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Back to top button